Granola cups med yoghurt og bær
Disse granolakoppene er perfekte når du vil gjøre litt ekstra stas på frokosten – for eksempel når du inviterer til brunsj. Lager du granolakoppene klare dagen i forveien, kan du fylle dem og spise som frokost i farta.
INGREDIENSER
- 3 dl AXA Granola Natural
- 1 dl honning
- 1 ss smeltet smør eller margarin
- 1,5 dl yoghurt
- Bær og frukt etter ønske
- Solsikkefrø
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Bland sammen AXA Granola Eple & Rosin, honning og smør eller margarin i en liten bolle.
- Fordel granolablandingen i 4 muffinsformer, og trykk ned på midten så du får en koppform.
- Stek midt i ovnen i 10 minutter. La granolakoppene avkjøles helt før du tar de ut av formen.
- Fyll granolakoppene med yoghurt og bær, og dryss over litt solsikkefrø.